Lakásfelújítás Budapesten

Lakásfelújítás, lakás átalakítás, lakás design 

Lakásfelújítás BudapestSokan előre kétségbe esnek, hogy egy esetleges lakás-, iroda- vagy üzletfelújítás milyen procedúrákkal is jár.

Cégünk leegyszerűsíti ügyfeleink számára ezeket a műveleteket, több munkafolyamatot végzünk párhuzamosan, így rövid idő alatt szebbé tesszük megrendelőink otthonát, irodáját, üzletét.

Egy időben több szakember dolgozik ugyanazon a helyen, akik más-más feladatot végeznek el, jól átgondolt és bevált terv szerint.

 

Előre rögzített lakásfelújítási árak és határidő

 

Miután Ön beavat bennünket, hogy milyennek szeretné látni ingatlanját a felújítás után, mi – többéves tapasztaltunkat latba vetve – javaslatokat teszünk a kivitelezésre. Ezek után kiszámítjuk a szükséges anyagmennyiséget, a munkálatok díját, és tudatjuk Önnel az elvégzendő munkák értékét. A helyszíni felmérés és kalkuláció után, egy pontosan kidolgozott árajánlatot nyújtunk át.

 

lakásfelújítás ajánlatkérés

Nálunk rejtett költségek nem fordulnak elő, a megbeszélt felújítási keret csak akkor módosul, ha megrendelőnk pótmunkálatok elvégzését kéri tőlünk.

Ugyanígy, a megbeszélt határidő is csak abban az esetben tolódhat ki, ha olyan utólagos munkát igényel tőlünk, ami a kezdeti megbeszéléskor nem volt belefoglalva az ajánlatunkba.

A felújításhoz, szerelésekhez szükséges anyagok beszerzésében is besegítünk.

A legkedvezőbb feltételek mellett végezzük el a társasházi lakások, családi házak, üzletek vagy irodák felújítását, a belsőépítészeti munkálatok kivitelezését.


Teljes kivitelezés a lakásfelújításnál


FalburkolatJól képzett, minőségi munkát végző csapatunk magas színvonalon, minőségi anyagok felhasználásával végzi a felújítási munkálatokat, Budapest egész területén. Megkíméljük megrendelőinket attól, hogy a felújítás munkafázisaira külön-külön szolgáltatói cégekkel kelljen szerződniük, hiszen a kivitelezés tekintetében teljes és széleskörű szolgáltatást biztosítunk.


Tervezéstől a kivitelezésig, a látványtervtől a megvalósításig


Az alapanyagoktól, a szükséges engedélyek beszerzéséig, mi mindent megoldunk. Kiterjedt profilunk a legapróbb részletekben is a segítségére lesz, legyen szó akár nyílászárók cseréjéről, akár vízszerelési vagy fűtésszerelési munkálatok elvégzéséről, sőt a villanyszerelési feladatok elvégzését is ránk bízhatja. Ügyfélközpontú szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy a legegyedibb igényekre is tőlünk kérje a megoldást.

Felújításoknál, szereléseknél, a jövőre szóló újabb tervekkel és elképzelésekkel is számolva, olyan szakmai megoldásokat kínálunk, amelyek a lehető legpraktikusabb módon teszik megvalósíthatóvá ügyfeleink elképzeléseit.


lakásfelújítás ajánlatkérés