Lakásfelújítás Budapest

Teljeskörű Lakásfelújítás egyetlen kivitelezővelAz előzetes egyeztetést és a helyszíni szakmai felmérést követően, a legpraktikusabb ötletek megosztásával, pontos dokumentációs ütemterv betartásával végezzük a felújítási munkálatokat. Vállaljuk polgári lakások, családi házak és társasházak felújításának teljes kivitelezését.

Egyetlen kivitelezőtől mindent a felújításhoz


Az anyagbeszerzésben is segítünk ügyfeleinknek, és a felújításhoz szükséges anyagok szállítását is elvállaljuk. Nincs szükség arra, hogy több munkavállalóval kössön szerződést. A különböző típusú munkák elvégzésére, egyetlen szerződés keretei között kínálunk megoldást. Így a legidőigényesebb munkálatokat is záros határidőn belül, az előre egyeztetett ütemterv szerint elvégezzük, mert nálunk ennek minden feltétele adott.

 

lakásfelújítás Budapest

A lakásfelújítás kulcsa, a pontos ütemeterv és minden feladat megoldása

 

A lakások a felújítás után otthonosabbak, kényelmesebbek, praktikusabbak, divatosabbak, szebbek lesznek. Mivel egy összetett folyamatról van szó, amely a villanyvezetékek cseréjétől a víz- és fűtésrendszer korszerűsítésén át a burkolatok cseréjéig, falak átfestéséig, padlózat újralerakásáig terjed, lényeges, hogy ne késleltessék egymást a különböző területen dolgozó mesteremberek.

Ne kelljen várakoznia a villanyszerelőre a kőművesnek, a kőművesre a vízszerelőnek és így tovább, mint a népmesékben, ami nagyon megnyújtja a felújítás idejét. Éppen ezért a Balázsépítés csapata valamennyi munkát, ami a felújításhoz szükséges együttesen felvállal. Pontosan, ezért osztottuk el megfelelő szakaszokra a munkafolyamatokat és jelölünk ki minden felújításhoz egy helyi vezetőt. Egy megbízott munkafolyamat-irányító kollégánk koordinálja a munkálatokat, akinek feladata, hogy mindig „kéznél legyen” a megfelelő szakember, akire éppen szükség van. Ettől lesz gördülékeny és szervezett az ügyfeleinknél végzett munka. Az ütemterv pontos időzítése szerint lesz látható, ahogy a lakás szebbé válik.


A lakásfelújítás ma már egyre gyakrabban kerül előtérbe, köszönhetően a korszerű lakberendezési elvárásoknak.

konyhák felújítása BudapestA robbanásszerű technológiai fejlődés elsősorban a konyhákat érintette. Így ezekben a helyiségekben növekedtek meg elsősorban a felújítás során fellépő igények is.

Egyre több háztartási gép, sok esetben a mosógép is helyet kap a konyhában, egyre több elektromos készülék könnyíti a háziasszonyok mindennapjait.Ezek számára megfelelő helyet és enteriőrt kell biztosítani.

A konyhai világítási igények is mások, mint régen, így sok helyen fel kell újítani, át kell szervezni a konyhák villamos hálózatát. Ugyanakkor természetesen itt is vízszerelési, kőműves, burkolási munkálatokra is szükség van a felújítás során.

Mivel a konyha számít az egyik legbonyolultabb területnek felújítási szempontból, pontosan ezért, azok a kivitelezők, - mint a Balázsépítés, akik ennek a helyiségnek a komplett átalakítását  meg tudják oldani - garanciát jelentenek a teljeskörű kivitelezésre.

 

lakásfelújítás Budapest

Konyhabútor