Lakásfelújítás elegáns stílusban

lakásfelújítás képeklakásfelújítás képek

lakásfelújítás képeklakásfelújítás képek

lakásfelújítás képeklakásfelújítás képeklakásfelújítás képeklakásfelújítás képeklakásfelújítás képeklakásfelújítás képeklakásfelújítás képeklakásfelújítás képeklakásfelújítás képeklakásfelújítás képeklakásfelújítás képek

 

Lakásfelújítás elegáns stílusban

 

 

A gangról belépve, a folyosó, ami vezeti a szemünk, torkollik ennek az otthonnak a szívébe. Ahonnan a bejárati ajtót becsukva magunk mögött, azonnal árad felénk a fény. Az erek, amiken keresztül a fény kiárad, az a szűk folyosó, ami vezeti a tekintetet, ahol jelzés szerűen, a vázába helyezett piros virágok mutatják nekünk, hogy ebben az otthonban minden élő, lélegzik és a világ tágasságának és kreativitásának ad teret. 

 

A folyosó a fehér falakkal és pipere asztallal, ami fölött egy nagy tükör díszeleg, mind engedi, hogy a fény megpihenjen és megsokszorozódjon ezeken a pontokon. A természetes fa hatását keltő, padló és az ajtók, amik a lakás mellékhelyiségeibe visznek, mint valami kis titkos szentélyek sorokaznak baloldalt. A nappali falán, szemben a bejárattal egy nagy ezüstös tükör virág díszeleg. A tükrök előtt mind a folyosón, mind a nappaliban ezüst gömbök kapcsolják össze a fényt, a gömb tökéletességével. A zöld cserepes növények a virágtükör alatt, a folyosói vörös virág intenzív színét emelik ki, ebből a perspektívából, amit a folyosón megtett első lépések után látunk. A kint harmonizál, a benttel, amit számos apró dekorelem köt össze, mintegy hálózatot. Olyan nyugalmat árasztva a lakásban, ami az itt élőknek lehetőséget teremt, hogy a saját belső világuk is tökéletes harmóniába lépjen a külvilággal.

 

Az üvegeket, a virágokot és a fehér, ezüst tárgyakat, a konyhapult ezüst tálalójára helyezett paradicsomok harsogó vöröse, az üveg tárolókból világító citromok sárgája és almák zöldje tesz igazából még fényesebbé. A nappali fények mellett a sok-sok fehér színű világítótest, ledlámpák, csillár, állólámpa és falikarok, valamint a kandalló teréből kiemelkedő óriás gyertyák tudatják a szemlélővel, hogy amint lemegy a nap, a mesterséges fények is képesek ugyanúgy átragyogni esténként az itt élőket.

 

A mai kor technikai eszközei, mint a konyha sütője, vagy a páraelszívó is, ennek a mesterséges fényeket sugárzó energia központoknak a jól megkonstruált elemei. S ebben a lakásban, ha valaki igazán magába szeretné szívni a kreatív energiákat, az elmélyült gondolkodásra is nyílik tér. Az egész lakás felett, mint ahogy az olimposzi Istenek elmélkedhettek az emberek sorsáról, kényelmes hintaszék és karcsú asztal kínál lehetőséget arra, hogy a házurai, vagy úrnői minél több lehetőséget kiragadjanak a gondolataik segítségével, az életből. 

 

A tágas háló és fürdőszoba a tisztaságtól ragyog, ahol jóleső érzés regenerálódni és nap, mint nap nekivágni a világnak. Az élénkebb kék és lila színek, amik csak itt jelennek meg, még erősebbé teszik e terek energiafeltöltő, felfrissülésre és regenerálódásra alkalmas szerepét.

 

Ilyen, minden ponton vizuális élményt és energiákat adó lakásokat készítünk, mert ebben testesül meg mindaz, amit képviselünk.

 

lakásfelújítás képek