Beltéri és bejárati ajtók

Beltéri ajtókSzabvány és egyedi méretű bejárati és beltéri ajtók forgalmazását, szállítását, beszerelését is felölelik szolgáltatásaink.

A régi ajtók bontása, az újak beállítása és beszerelése cégünk által minőségi munka jegyében áll ügyfeleink rendelkezésére.

Biztonság és esztétika egy helyen

Mi a legjobbat kínáljuk Önnek, hogy a lakásának bejárati ajtaja rendeltetésének megfelelően működjön, szolgálja szerettei biztonságát, ugyanakkor esztétikailag is az elvárásoknak is teljes mértékben megfeleljen. Tűzálló, a biztonsági előírásoknak mindenben megfelelő, csúcsminőségű, biztonsági zárakkal fölszerelt bejárati ajtók bő választékát kínáljuk.

Olyan bejárati ajtóra van szükség, amely azon túl, hogy biztonságos és hőszigetelt, színben és kivitelben is összhangban van az ablakokkal. Éppen ezért gazdag színbeli választék is a rendelkezésére áll. Az ingatlan belsőépítészeti designjához kell illeszkedjenek elsősorban a beltéri ajtók, ugyanakkor a hang- és hőszigetelő funkciójuk sem elhanyagolható. Az ajtó formában és színben is összhangban kell legyen a többi berendezési tárggyal.

Panellakások, családi házak felújítása során az ingatlantulajdonosoknak javaslatot teszünk az ajtók cseréjére. Az új padlózatot, burkolatot kapott, felújított víz- és fűtésrendszerű elegáns lakásokba egyszerűen nem illenek a mázolt, javított régi ajtók. Sőt a csiszolás, javítás, újrafestés is költséges, éppen ezért hosszútávon jobban megéri új ajtókkal ellátni a lakást.

Beltéri ajtók beépítése

Mivel cégünk egyik fő tevékenysége a lakásfelújítás, így tudatában vagyunk annak, hogy a beltéri ajtókat akkor kell beépíteni, amikor azt a technológiai sorrend megköveteli. Így nem fordulhat elő olyan eset, hogy a falnyílás nincs megfelelően kialakítva, és úgy próbálja valaki beépíteni az ajtót, hogy a tokborítás meg a fal között nyílások éktelenkednek.

Arra is odafigyelünk a burkolás során, hogy a burkolatváltás megfelelően legyen kialakítva, vagyis amikor a beltéri ajtó csukva van, akkor csak az illető helység burkolata látható, nem nyúlik át a szomszédos helyiség padlóburkolata az ajtó alatt.

Ezért is jó, ha egy cég végzi a teljes felújítást, legyen szó családi házról, irodáról vagy panellakásról. A jól átgondolt és megfelelően levezetett munkafolyamat során megfelelően, egymást segítve dolgozik és halad a kőműves csoport, a víz- és fűtésrendszer szerelő szakemberek, illetve a kül- és beltéri ajtók beépítését végző szakemberek.