Régi polgári lakások felújítása

Ppolgári lakás felújításolgári lakás felújítás

 


A régi polgári lakások felújítása, átépítése újra népszerű Budapesten. Ezek a régi impozáns épületekben található lakások, számos lehetőséget rejtenek magukban. Egész változatos alapterületű, belmagasságú és elrendezésű polgári lakásokat újítottunk fel a közelmúltban is. Lehetséges, hogy most kerültek az érdeklődés homlokterébe ezek a különleges lakások. Számunkra, mint lakásfelújítás kivitelezőknek ez mindenképpen jó hír, mert ezekben a polgári lakásokban lehet igazán teret engedni a felújítási, belsőépítészeti ötleteknek.

 

A polgári lakások, mai igényeknek megfelelő felújítása, az egyik legkedveltebb feladat számunkra.

 

 

Mire figyeljünk a polgári lakások felújításánál?

 

A többéves gyakorlat és tapasztalat ellenére is, ezek a lakások olyan kihívást, olyan kreatív lehetőségeket jelentenek a számunkra, amely mindig felvillanyozza a csapatunkat. Ezeknél a típusú lakásoknál nem kell kompromisszumokat kötni a felújítás energetikai, vagy belsőépítészeti megoldásaiban. Mindenfajta elképzelés kivitelezéséhez elegendő tér áll a rendelkezésünkre.

 

Már a falfelületeknél is, igényes új homlokzati, és beltéri nyílászárókat tudunk beépíteni. A nagy felületek, amiken keresztül a fény érkezik a lakásba, a színek választásánál, a látvány megtervezésénél is óriási segítség. Számos színben és elrendezési lehetőségben gondolkodhatunk a nyílászárók tájolásának megfelelően.

 

A lakásdizájn kialakításában is hatalmas lehetőségek vannak. A tulajdonosok egyedi ízlését és álomvilágát, összehangoltan, a lakás több terével harmonizálva valósíthatjuk meg.  Egy-egy belsőépítészeti ötletet könnyű végig vinni, kibontani a lakás teljes területén. Sőt a különböző stíluskeverések is megengedhetőek, jól elkülöníthetők a nagyobb terekben.


 

polgári lakás felújítás A polgári lakások tradíciója, összehangolva a modern trendekkel

 


Külön büszkék vagyunk arra, hogy a régi korok remek építészei által megálmodott gyönyörű épületeken belül végezhetünk el egy olyan felújítást, korszerűsítést, amely kívülről megőrzi a régi értékeket. Eközben a lakáson belül egy kényelmes, a modern igényeket is kielégítő energiatakarékos otthon születik meg a felújítás során.

 

A kívülről egyedi és jól átgondolt építészeti stílust követő épületek, megannyi egyedi és korszerű, a mai lakás dizájnnak megfelelő lakásokat rejthetnek magukban.  Minden lakástulajdonost először maga a régi, különleges stílusú épület fogja meg és nincs nagyobb öröm számukra, mint hogy ezekben az épületekben, a saját egyedi elképzeléseiknek, stílusuknak és álmaiknak megfelelő modern otthont hozhatnak létre.