Derűs színek 58 négyzetméteren

Tökéletes belvárosi lakás merész lakberendezői ötletekkel.

Egyik kedvenc lakásfelújítás kivitelezésünk 2016 tavaszán. A minőségi kivitelezést büszkén vállaljuk.

A tervezés, az ötletek Visnyei Renáta lakberendező munkája, amelyet Renáta publikált az Otthon magazin júniusi számában is és amit mi a saját szavainkkal így fogalmaztunk meg.


A nyugalom szigete a belvárosban

 

Egy belváros, egy nagyváros belvárosa mindig zsúfolt és állandó benne a forgalom. Így a tömeg és a zaj miatt többnyire nincs megnyugtató hatással az emberek közérzetére. A belvárosnak mégis óriási előnye, hogy minden közel van, minden könnyen elérhető és bármikor találni boltot, éttermet, kikapcsolódásra alkalmas helyet pár lepsényire. Így a lüktető életből bármikor visszatérhetünk könnyen és gyorsan az otthonunkba. Ez azonban csak akkor nyújt megfelelő és vonzó életet, ha itt a zajos belvárosban is sikerül létrehozni az otthonunkból, a nyugalom szigetét.

 

A legjobb megoldás, így bárkinek az lenne, ha sikerülne a belvárosban nyugodt, csöndes és pihenésre, regenerálódásra tökéletesen alkalmas helyet találni lakhelyül.

 

A dübörgő forgalom jellemző a Kossuth Lajos utca, többsávos autóútjára is. Mégis ebben az utcában sikerült a nyugalomnak egy olyan színes szigetét létrehozni, ami fiatalos, így harmonizál a belváros lüktető életével, ugyanakkor a kreatív energiáknak is kitűnő életteret biztosít.

 

Ehhez az alapvető koncepció a színes terek játékában kristályosodott ki. A konyhában és az étkezőben a természetes fa bútorok és a tégla konyhacsempéket a falakon színes virágos motívumok egészítik ki. Ennek összhatását többféle színű lámpák, székek és asztali dekorációk emelik ki. Így a természetes világba, a színes kiegészítőkkel számos játékos motívum vegyül.

 

Az étkezőn túl található dolgozószoba, - ami ha szükséges vendégszobaként is funkcionál - a konyha világából, a komódon álló régi öntözőkancsó és virágcserép zöldes-kék motívumait bonja ki. A csíkos, egyenes felületek ellentétben állnak a konyha virág motívumaival. Azt, hogy ez az alkotás tere, ami a belvárosban található, a falakra kihelyezett két térkép jelzi. Amikor itt valaki felnéz a munkájából jól eső érzéssel datálhatja, hogy pontosan hol van éppen a helye a világban. S ez a központba levés még inkább serkenti a jobb teljesítményre.

 

A mosdó, a konyhai téglacsempéket értelmezi újra, ahol a tükör kerek formája, a falak és mosdók szögletes alakzataival, a konyha és dolgozó formai világát hozza játékba. Ehhez képest kifinomult eleganciát tükröz a fürdőszoba, ahol valóban kitüntette embernek érezheti magát bárki. Míg a tisztálkodás, felfrissülés tere ilyen barokkos, addig a hálószoba végtelenül egyszerű és letisztult, hogy egyszerű természetességgel pihenhessük ki magunk ebben a lakásban, aminek valóban sikerült a nyugalom terévé válni a város szívében.

 

Éljél bárhol is Budapesten, mi megteremtjük számodra azt az otthonos világot, amiben jól és kitüntetett szerepben érezheted magad.

 

lakásfelújítás képek

 

Az első fotóra kattintva, végignézheted galériánkban, a megújult lakás képeit.

Nappali
Lakás design
Háló
Hálószoba
Nappali komód
Asztali design
Fürdőszoba 1
Előtér
Étkező
Komód
Háló
Mosdó
Fürdőszoba 2
Mosdó 2
Csap