Galéria a lakásban

galéri a lakásbanA régi nagy belmagasságú polgári lakások felújítása során a tér kihasználása jelenti az egyik problémát. Nyilván, a nagy belmagasság belsőépítészeti szempontból is számos kérdést felvet. Egyrészt az energia takarékosságét, másrészt dekorációs ötletekét. A nagy belmagasságot, a tágas teret otthonossá kell tenni. Ma már nem elvárás a régi polgári életmódnak megfelelő szalonok, vagy dolgozószobák sokszor luxusnak számító kivitelezése. A nagy belmagasság a tulajdonos, társadalmi státuszára is utalt.

 

Ma már otthonos, ötletes és dizájnos megoldásokra várunk. Olyan felújítási kivitelezésekre, amitől esztétikus, de mégis otthon, számos belső energiát adó lesz az otthonunk.

 

A nagy belmagasságú polgári lakásokban, ezért lett népszerű a galéria építése. Attól függően, hogy hová kerül a galéria számos funkcióval ruházhatjuk fel. Egybe nyitott nagyobb tereknél, konyha étkező, nappali, kitűnő pihenő, vagy relaxáló sarok alakítható így ki.

 

 

Számtalan lehetőséget rejtenek a galériák magukban

 

Sokszor, ha nappali elkülönül a konyhától, akkor míg lent a televízió nézés, olvasás, zene hallgatás számára teremtjük meg a nagy tereket, addig a galériaként kialakított rész kiváló hálóhely lehet. Nagy belmagasságú, de kisebb alapterületű régi polgári lakások, emiatt lehetnek ideális helyszínei az egyedül élőknek, Természetesen más-más technikai és esztétikai megoldásokkal a hölgyeknek és az uraknak. A funkciók még ha ugyanazok is, a kivitelezés, a hangulat, a dizájn egészen más, nemektől függően.

 

galéri a lakásbanA gyerekszobába épített galéria alkalmas hálónak, míg az alsó rész alkalmas játszó, tanuló helynek. A gyerekszobába, egy megfelelően kialakított galériával valódi kis szigetet teremthetünk a gyermekünknek, ahol jó játszani, de tanulni is. Ráadásul a gyerekszobával, így a fent, lent fogalmai, a perspektivikus gondolkodás sem fog távol állni a gyermekünktől.

 

Hasonló okok miatt építünk galériát a kiadó lakásként hasznosítandó, befektetés célú lakáskorszerűsítések esetén is.  A galériákkal bővíteni tudjuk a lakás funkcióit és a nagy belmagasság ellenére sokkal dekoratívabbá tehetjük azt. Így az ilyen galériás lakások könnyebben is találnak bérlőkre, főleg a fiatalok egyetemisták, pályakezdők köréből.

 

Nagy belmagasságú lakásába számtalan galéria kivitelezési ötlettel tudunk szolgálni. Keressen minket és a lakásfelújítása részeként páratlan galériákat alkotunk.


 

galéri a lakásban

 

Galéria feljáró
Galéria lépcső
Galéria fekvőhelynek
Galéria korlát
A galéria alatti tér
A galéia
Galéria padlószőnyeggel