Belvárosi lakás felújítása

belvárosi lakás felújításaBudapest belvárosa, egészen egyedi


Budapest belvárosa különlegesen szép hely. A belváros különböző részei megannyi építészeti csodát, hangulatos környezetet és egy világváros pezsgő hangulatát varázsolják lakásaink köré. Ennek a pezsgő és különösen szép, a kelet-közép-európai építészeti stílusok koronként változó, de mindig különleges és szem kápráztató megoldásainak a gyűrűjében az otthonunk is jó, ha tükrözi ezeket az elemeket.


Természetesen, ezeknek a stílus elemeknek és hangulatoknak, a lakás tulajdonosok ízlésének és elvárásainak megfelelően ezerféle arca van. Számunkra is mindig izgalmas és sok örömet rejtő feladat a belvárosi lakások felújítása. Egy egészen modern hightech világ megalkotása, amely megfelel a legmerészebb belsőépítészeti megoldásoknak a világon és ennek ötvözése Budapest belvárosára jellemző motívumokkal komoly lakásfelújítási, építészeti feladat.


Ugyanilyen módon lehet kihívás, egy teljesen letisztult minimál stílusban berendezett belvárosi lakás, ahol viszont a tér sokkal tágasabb, nyitottabb lesz, így a felújítás során ezek az elemek, kell hogy összhangba kerüljenek a tulajdonos elképzeléseivel és a város hagyományaival, annak meghatározó stílus jegyeivel.

 

 

belvárosi lakás felújításaVilágvárosok belvárosi lakásai

 

Utazzunk a világ bármely pontjára, bármely nagyvárosba, az ottani belvárosi lakások, akkor nyűgöznek le minket igazán, ha magukon viselik az adott város jellegzetességeit. Egy new yorki lakásban, a tűzlépcsők, a nagy belmagasság, a sötétebb, elegáns színekből teremtett otthonos belső környezetet várjuk. Amennyiben egy dél amerikai stílusú lakást látunk New Yorkban, akkor valahogy érezzük ez nincs a helyén. Barcelonában spanyolos mediterrán stílusra szavazunk, ha igazi katalán lakást akarunk látni. Egy önmagáért való, méregdrága hightech lakás, viszont biztos tönkreteszi a Barcelona érzést.


Emiatt fontos a belvárosi lakásoknál komplexebb, összetetteb módon gondolkodni a felújításról. A saját elvárásaink, elképzeléseink és stílus ideáink, ha összhangba kerülnek a budapesti belváros, az adott városrész jellegzetességeivel, akkor egyrészt sokkal biztosabbnak érezzük a helyünk a világban. Biztosabbnak, mert a lakásunk és azt körbe ölelő városrész, világ harmonizál egymással. S biztosabbnak, mert olyan a lakóhelynek megfelelő otthonos környezetet teremtünk, ami mindenben megfelelt a saját elképzeléseinknek is.

 

belvárosi lakás felújítása

Szeretne ilyen otthonos, esztétikus és trendi, a belvároshoz illő lakást a felújítás után?

 

Akkor keresse mielőbb a Balázs Építés és csapatát.

 

belvárosi lakás felújítása

Fürdőszoba
Mosdók
Törölköző szárító
Burkolatok
Kültéri burkolat
Konyha
Lakásfelújítás polgári
Tapéta
Beltéri ajtó
Radiátor