Panellakás felújítás

panellakás felújítás

Egy panellakás külön kis univerzumot jelent a tulajdonosainak. Így amint a saját panellakásunkba, az otthonunkba lépünk, úgy azonnal magunk mögött hagyhatunk mindent, a lépcsőház, a homlokzat, vagy bármi egyéb az épületen nem tetsző dolgot. Ezektől a külső tényezőktől függetlenül, a panellakásunk teljesen megfelelhet a mi esztétikai elvárasainknak és a kortárs trendeknek.

 

 

A panellakás felújítás alap sajátosságai

 

panellakás felújítás

Felújítási szempontból van néhány alapsajátossága a panellakásoknak. Az anyagszerkezet és az ehhez kapcsolódó felújítási eljárások mások, mint a tégla, vagy más alapanyagokból készülő lakásoknál. A víz és villanyvezetékek, mivel egy nagy hálózat részét képezik, sokszor nagyobb szakértelmet követelnek, mint egy önálló ház esetében. A lakáson belül vezetéke megújítása, annak kompatibilitása az egész rendszerrel hosszú távon nagyon fontos.

 

Ezeken az alapismereteken túl azonban a rendelkezésre álló alapterület ugyanolyan módon kihasználható és megújítható, mint bárhol másutt. A nyílászárók cseréje, a hőszigetelés szintén ilyen terület. Így a panellakásnál is egyetlen kérdés merül fel, ha a kivitelező kellő tudással és megfelelő tapasztalattal rendelkezik ezeken a területeken. Milyen lakást álmodott meg magának a tulajdonos?

 

 

A panellakás felújításával, a lehető legmodernebb otthont teremthetjük meg

 

panellakás felújításA rendelkezésre álló térben minden további nélkül színekben, dizájnban, anyagminőségben meg lehet valósítani mindazt, amit egy luxus lakásban. Épp ezért az ingatlan befektetők egyik kedvenc ingatlan típusa éppen a panellakás. A panellakás, amiben sokan nem látnak fantáziát és pontosan így is kezelik, elhanyagolják, lelakják. Holott az alapterületnek megfelelően, akár az egész lakás elrendezését újra tervezve, nem ragaszkodva a szocialista-realista építészeti elképzelésekhez, teljesen modern otthont kapunk. Sőt sokszor az is elég, ha megtartva az eredeti alapterület elrendezést esztétikailag megújítunk mindent. Az újra gondolt panellakásokat, amikhez ezekben az elhanyagolt állapotban jutnak hozzá a befektetők, nagyon kedvező áron tudják tovább értékesíteni a felújítás után. Jóval nagyobb hasznot realizálva rajta, mint más típusú lakásoknál. S egy ilyen felújított lakásban ugyanolyan jó élni, lakni is.

 

Így ne szabjon képzeletének határt, ha panellakás felújításban gondolkodik, bármilyen kortárs dizájnt, elképzelést nézzen is ki magának, ami már régóta tetszik Önnek, mi maximálisan megvalósítjuk. Egy a képzeletében megjelenő álmai lakását, a panel épületekben is minden további nélkül meg lehet valósítani. Egy ilyen lakást eladva, és később egy nagyobb alapterületűre váltva, sokkal kedvezőbben tud értékesíteni. S így az új nagyobb panellakásában is egy teljeskörű felújítással már a legújabb elképzeléseit tudja majd kivitelezni.

 

panellakás felújítás