A lakásfelújítók

Elhivatottságunknak érezzük a lakás felújítást, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink teljesen elégedettek legyenek az általunk elvégzett munkák minőségével.


Lakásfelújítás tervezés Balázs CsabaA magas színvonalú munka elvégzéséhez a legmegfelelőbb szakmai hátérrel rendelkező kivitelezőket, szakembereket gyűjtöttük össze, hogy ügyfeleink minden téren a legjobb minőségű szolgáltatásban részesüljenek.

A legjobb szakemberekből álló csapatot tudjuk biztosítani a felújítási munkákhoz a minőség, megbízhatóság és nem utolsósorban a gyorsaság jegyében. Megrendelőink kérésére a képes referenciákon túl szolgálhatunk a helyszínen megtekinthető referenciákkal is az eddigi munkáinkról. Egy felújított otthonban, mindenki a saját szemével nézheti meg az általunk ígért minőségi munkát.


Lakásfelújítási szolgáltatás kiváló szakemberekkel


A villanyszerelő kollégáink, vízszerelő szakembereink, valamint a fűtésszerelésben, építkezésben jártas alkalmazottaink rendszeres továbbképző tanfolyamokon, képzéseken vesznek részt, így naprakészek a technológiai újításokkal, a legújabb fejlesztésekkel kapcsolatban. Szakmai tudásukat folyamatosan gyarapítják, így a sokéves szakmai tapasztalatuk mellé kiváló technikai tudás is társul.

A különböző szakterületen dolgozó kollégáink összehangolt együttműködésének köszönhetően egy lakóház, egy társasházi lakás, iroda vagy üzlet valamennyi szerelési munkálatát el tudjuk végezni, legyen szó részleges vagy teljes felújításról, esetleg a fűtésrendszer, vízhálózat vagy az elektromos hálózat meghibásodásáról.

Számos referenciával rendelkezünk úgy a társasházak, mint a családi házak, panellakások, irodaházak, üzletek, bevásárlóközpontok területén. A kisebb javítási, szerelési munkálatoktól a teljes felújításig, ha kell az építésig minden munkát elvállalunk, és pontos határidőre át is adunk a megrendelőnek.


Aprólékos felmérés a helyszínen, a felújítás előtt


Mivel minden a helyszíni felméréssel kezdődik, szakembereink előzetes egyeztetés alapján elvégzik a helyszíni igényfelmérést úgy, hogy a többszöri egyeztetés lehetőségét is felkínáljuk, amíg elkészül a végleges terv. Természetesen ennek a tervnek a kivitelezés menete közben is van mód a változtatására, hogy minden a legtökéletesebb legyen. Az igények és lehetőségek átfésülése , korrekt áraután, ajánlatot teszünk az elvégzendő munkálatokra, a legjobb árakkal dolgozva.

 Szükségesnek tartjuk, hogy részletekbe menően megbeszéljünk mindent a megrendelőinkkel, hogy tájékoztassuk ügyfeleinket a munkálatok időtartamáról, költségéről, az elvégzett munkára vállalt garanciáról, mivel így elkerülhetőek az esetleges félreértések.

Kizárólag minőségi anyagokkal és megfelelő célszerszámokkal dolgozunk, ügyfeleink ingatlanjaiban, így a felújítást követően hosszú időn keresztül nem lesz szükség szerelési, átalakítási munkálatokra.

Cégadatok:

Balázs Building General Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-277962
Adószám: 25486735-2-42

 

lakás felújítók