hőszigetelés

Ház szigetelés

ház szigetelés Budapest

Ahogy beköszönt a hidegebb idő azonnal érezzük a házunkon, hogy milyen pontokon sokkal hidegebb a fal, a padló, hol vannak légáramlatok, amik mind drágítják a fűtésünket. Sokszor tudjuk, hogy a fűtés számlán jelentősen spórolhatunk a megfelelő hőszigeteléssel, de a megtérülési mutatókat nem érezzük elégségesnek ahhoz, hogy belevágjunk a ház szigetelésébe. Sokszor ez, amiatt van így, mert a szigetelési beruházást és a fűtés számlát, mint tételeket hasonlítjuk csak össze.

Energiatakarékos megoldások lakásfelújítás alkalmával

Természetes világítás

Intenzív színekkel tenné különlegesebbé életterét?

Esetleg egyéni elképzeléseit juttatná érvényre a lakás különböző helyiségeiben? A szobafestés számos lehetőséget rejt magában, lakásfelújítás alkalmával pedig ez az feladat, amelyet szinte biztosan el kell majd végeznünk. De hogyan kezdjünk neki laikusként? Milyen eszközökre lesz biztosan szükségünk? Mennyi alapanyagot vásároljunk? Olyan kérdések ezek, amelyekkel minden lakásfelújítás előtt álló találkozni szokott. Cikkünkben igyekszünk néhány hasznos tanáccsal szolgálni mindazoknak, akik igényes, minőségi munkát szeretnének végezni akkor is, ha saját maguk intézik a festéssel járó feladatokat.

Mire lesz szükségünk?

Ha spórolni szeretnénk, akkor mindenképpen megéri házilag nekilátni a festésnek. Ehhez ma már minden szükséges eszköz és felszerelés megtalálható a szaküzletekben, hipermarketekben. Az előre kikevert festékek választásával attól sem kell tartani, hogy nem a megfelelő árnyalat kerül majd a falakra. Fedőfóliáról feltétlenül gondoskodjunk, hiszen segítségével megóvhatjuk bútorainkat, és még a kipakolással sem kell bajlódnunk. Ecsetekre szintén szükségünk lesz, lehetőleg többféle méretben, ha pedig többen dolgozunk, akkor érdemes festőhengerből is minimum kettőt vásárolni. A költségek elenyészőek, és ezek megfelelően kimosva a későbbiekben is használhatóak.

Milyen festéket vásároljunk?