Lakásfelújítás Blog

Lakásfelújítás blogunk a sok éves felújítási tapasztalatunkból táplálkozik. A lakásfelújításhoz tartozó minden egyes területtel kapcsolatban, igyekszünk ezeket megosztani olvasóinkkal. Minden egyes lakásfelújítási megoldást a kivitelezésink során már kipróbáltunk és ügyfeleink nagy megelégedésére ki is viteleztünk. Minden egyes cikkre nálunk tekinthet, úgy az olvasó, ha érdekesnek találja, hogy azt egy ajánlatkérés után, akár azonnal meg is valósítjuk.

 

lakásfelújítás blog

Gépi földmunka

gépi földmunka Budapest

Családi házunk, közvetlen lakókörnyezetünk otthonosságát nagy mértékben meghatározza, hogy milyen alapokra építkeztünk. Ebből a szempontból meghatározó szerepe van a földmunkának. A földmunka ma már igazából gépi földmunka. A megfelelő talaj minőséget, egyenletességet csakis így tudjuk elérni. Rutinos családi ház felújítóként pontosan tudjuk, hogy milyen meghatározó a megfelelő minőségben eldolgozott talaj, amire építkezünk, amire a kertünk telepítjük.

Tereprendezés

tereprendezés Budapest

A házunk közvetlen környezetében jelentkező különböző problémák sokszor a nem megfelelő földmunka, tereprendezés miatt alakulnak ki. A talaj vizesedése, vagy idővel az egyenetlenségek egyre komolyabb bajokat szülhetnek, amit akár az épület is, a családi otthonunk megsínyli. Ezek az először apró, később kellemetlen problémák, amik a nem megfelelő terepviszonyokból származnak jó, ha időben megoldásra kerülnek.

Ház szigetelés

ház szigetelés Budapest

Ahogy beköszönt a hidegebb idő azonnal érezzük a házunkon, hogy milyen pontokon sokkal hidegebb a fal, a padló, hol vannak légáramlatok, amik mind drágítják a fűtésünket. Sokszor tudjuk, hogy a fűtés számlán jelentősen spórolhatunk a megfelelő hőszigeteléssel, de a megtérülési mutatókat nem érezzük elégségesnek ahhoz, hogy belevágjunk a ház szigetelésébe. Sokszor ez, amiatt van így, mert a szigetelési beruházást és a fűtés számlát, mint tételeket hasonlítjuk csak össze.

Oldalak