Lakásfelújítás blog

Lakásfelújítás blog

Lakásfelújítás blog, az az mi miért is vezetünk lakásfelújításról szóló blogot! A filozófiánk fontos része, hogy a mindennapi lakásfelújítási tapasztalatinkkal segítsük, a minket követőket. Valamint a blog cikkek révén sok-sok új ötlettel hozzájárulni a lakásfelújítási elképzeléseid megvalósításához.


Lakásfelújítás blog, ahol az ötleteidet mi meg is valósítjuk

 

Sok történet, sok írás, sok blog igazából a vágyakról szól, amiket szeretnénk megvalósítani. Vannak olyan praktikus blogok, amelyek ötleteket, recepteket adnak, amiket Te is megvalósíthatsz, amivel könnyedén meg tudsz oldani bizonyos elképzeléseket. A gasztroblogok ezért is népszerűek, mert a főzési ötletetek, fotókkal, videókkal, a szemünk láttára meg is valósítják. Mivel pontról pontra előtted van, mit kell csinálni, - pár percben összefoglalva – ezért főző recepteket könnyű lemásolni. Az utazási blogok, viszont az élményeket igyekeznek megosztani velünk, hogy nekünk is legyen kedvünk felkeresni az adott földrészt. A lakásfelújítási blogok is ezeket az elképzeléseket ötvözik. Exkluzív helyeken látott belsőépítészeti ötleteket osztanak meg velünk, vagy egy-egy felújítási tippet mutatnak be lépésről lépésre, hogy lemásolhassuk azokat. Egy komplett felújítás, vagy házépítés is bele kell, hogy férjen egy 1 órás műsorba, mert ennyit bír ki a nézők figyelme, de senkinek eszébe nem jutna ez alapján neki állni házat építeni, vagy lakást felújítani. 

 

Lakásfelújítási tippek, blogokból

 

A lakásfelújításnál, pontosan ezért a másolhatónak tűnő ötletekkel kell vigyázni a legjobban. A több napos folyamatokat összefoglalva egy-egy fotó sorozatban, vagy egy órás filmben, bizony nagyon nehéz nyomon követni. S mi a Balázs Építésnél az év szinte valamennyi napján lakásfelújítási munkákat végezve, sokszor tapasztaljuk, hogy milyen nem várt problémákba ütközhet valaki. A megvalósítható ötletek, sokszor bármilyen egyszerűnek is tűnnek, egy lakásfelújításnál, soha sincs rá garancia, hogy amit a filmen látunk, amit a fotókról lemásolunk, azt mi is ugyanilyen egyszerűen megoldhatjuk.  

 

Mi pontosan, ezért lakásfelújítási filozófiánknak megfelelően, olyan lakásfelújítási blogot szeretnénk vezetni, ami a minden napi lakásfelújítási munka valóságából ered és a nem várt helyzetek esetén is, tud segítséget nyújtani másoknak. Amennyiben máshogy nem is, de legalább úgy, hogy tudd, minket érdemes hívni a nem várt felújítási gondok megoldásához.

 

Lakásfelújítás, a nem várt problémák kezelése

 

Lakásfelújítási problémákA valóság sokszor megtréfálja ugyanis, a lelkes belsőépítészeket. Hiszen látunk egy lakásfelújítási videoblogot, ahol egy egyszerű praktikus ötletet javasolnak a világító testek újra gondolásához, amivel, sokkal hangulatosabbá varázsolunk minden belső teret. Megvásároljuk az új lámpabúrákhoz a lakásfelújítási blogban látott alapanyagokat. Majd szépen el is készítjük, a bemutatott lépéseket lemásolva az új lámpatesteket. S ezután már nincs is másdolgunk, az otthonunk hangulatosabbá tételéhez, mint felszerelni azokat.

 

Aztán, amikor leszereljük a régi világító testeket, és ekkor azzal kell szembesülnünk, hogy a vezetéken már nem tudunk annyit húzni, amennyit szeretnénk az új lámpákhoz, új kapcsolókhoz, mert még hagyományos módon építették be az elektromos vezetékeket a lakás falába, akkor ott állunk a csüngő elektromos vezetékek alatt tanácstalanul. S az egyszerű lámpatest cseréről kiderül, hogy a teljes elektromos hálózatot fel kellene újítani előbb, hogy azt teljes biztonsággal felhelyezhessük.

 

Ez így rengeteg bosszúságot és időpocsékolást jelent, mert egy sor olyan munkára, pakolásra van szükségünk, amire nem is számítottunk, és amihez komoly szakemberek segítségét kell igénybe venni. Sokszor ugyanígy nem tudjuk, a lakásfelújítási blogokból merített ötletek alapján azt sem, hogy milyen valójában a falunk anyagszerkezete. Nem tudjuk, hogy milyen kötőanyagokat, milyen vakoló technológiát alkalmaztak korábban és pontosan már a vezetékek útvonalára sem emlékszünk a falban. Ekkor mindig szembesülünk vele, hogy minden bonyolultabb lakásfelújítási ötlet megvalósítása, komoly körültekintést igényel.

 

A blogok tippjei, inkább csak részelemei a lakásfelújításnak

 

ILakásfelújítás, ahol minden részlet számítly módon belevágni a lakásfelújítási munkákba, csak másolható ötletek alapján elég kockázatos dolog. A nem várt építési problémák, olyan gondok elé állítanak, ami a jó lakásfelújítási ötleteinket is hamvában öli meg. S akkor nem a megvalósított ötlettel, hanem annak kísérletével kell szembesülnie az egész családnak. Sokszor látni ezek után a kísérletek után más színű vakolatokat, levert bútor sarkokat, lógó vezetékeket.

 

Mi pontosan, azt szeretnénk a lakásfelújítási blogunkkal, hogy együtt tudjunk gondolkodni mindenkivel, aki szeretné megújítani az otthonát. Mindenki láthassa, hogyan térképezünk fel egy teret, s ott mit lehet megvalósítani. Melyek azok a területek, ahol a lakásban élők kreativitása és elképzelései is nagyon fontos, ahol kiélhetik az alkotói fantáziájuk. Ezeknek a személyes ötleteknek a megvalósításában, hogyan dolgozunk együtt a megrendelőinkkel. A mi lakásfelújítási blogunk az együtt gondolkodást, a közös alkotás és lakásfelújítás élményét tűzte ki célul, hogy mindenki otthona, olyan módon változzon, újuljon meg, ahogy azt a benne élők mindig is szerették volna.