házépítés

Családi ház felújítás

családi ház felújítás

A családi házak, teljes életteret jelentenek a családoknak. Az az nem egy épületen belül elhelyezkedő lakás, az amelyet teljes egészében maguknak mondhatnak, hanem az udvar, a kerítés, az az utca, a város teréből egy teljes rész az övék. Egy családi ház felújítás így teljesen más térszemléletet igényel a kivitelezőtől, mint egy lakásfelújítás.

 

A családi ház felújításnál, sokkal nagyobb távlatban, horizontban kell emiatt gondolkodni. Egy-egy családi ház ugyanis meghatározza az utcaképét is.

Téglaház építése

Házépítés

A hagyományos téglaház építési technológia nagy fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedekben.

Az égetett tégla, mint természetes építőanyag ma is népszerű a családi ház építések alkalmával. Igaz a megváltozott hőszigetelési elvárásoknak megfelelően a tégla gyártásának technológiája is változott.
Esetenként plusz hőszigetelő réteget alkalmazunk a falazatra, de a téglaház az mégis téglaház. A tégla már bizonyított!

Amikor a családi házunk építéséhez a téglát választjuk, ajánlatos a teljes falazatot, beleértve a közfalakat is, téglából építtetni. Ez alapvetően nem okoz problémát, hiszen a gyártók teljes házépítési rendszert kínálnak az égetett kerámia falazóelemekből. Megtaláljuk a megfelelő terméket a teherhordó falakhoz, a válaszfalakhoz, de még a födémhez, illetve az áthidalókhoz is.